Our Story

Καλωσορίσατε στο IO.VA CANDLES!

Είμαι η Εβελίνα, ιδρυτής της εταιρείας μας. Η ιδέα να δημιουργήσουμε αυτήν την επιχείρηση γεννήθηκε από την αγάπη μου για το περιβάλλον και την υγεία με καθοδήγησε στην ιδέα της δημιουργίας κεριών από σόγια.
Με βάση αυτό το πάθος μου, δημιουργήσαμε την εταιρεία μας με στόχο να παρέχουμε προϊόντα κεριών από 100% σόγια που προάγουν μια υγιή και φυσική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Με πολύ δουλειά και συνεχή εκπαίδευση, από ένα τραπέζι κουζίνας, καταφέραμε να ανοίξουμε το κατάστημα μας στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Δουλεύουμε μόνο με 100% νιφάδες κεριού σόγιας και κάθε κερί γίνεται στο χέρι από την αρχή μέχρι το τέλος. Τα αρώματα που χρησιμοποιούμε είναι κοντά στη φύση και είναι ιδιότροπα, ανακουφιστικά και οικεία.

Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε όχι μόνο εξαιρετική ποιότητα, αλλά και υπέροχη προσωπική εξυπηρέτηση. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο προϊόν για τις ανάγκες σας και να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε.

Επισκεφθείτε μας σήμερα και ανακαλύψτε τη φυσική ομορφιά που προσφέρουν τα κεριά μας. Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε να στηρίξετε την επιχείρησή μας και να συνεισφέρετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Εβελίνα!