IO.VA Blog

IO.VA Blog

Γιατί κερί σόγιας & όχι παραφίνη;

Οι περισσότεροι από εμάς αγαπάμε την ατμόσφαιρα που δημιουργείται από ένα αρωματικό κερί. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα κεριά ίδια και το κερί σόγιας είναι μία πολύ καλή επιλογή σε σχέση με το κερί παραφίνης.

Παλαιότερα, τα κεριά παραφίνης ήταν δημοφιλή στην αγορά και τα περισσότερα κεριά που βρίσκαμε στα καταστήματα ήταν από αυτό το υλικό. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η προτίμηση για κεριά σόγιας για τους λόγους που θα αναφέρουμε παρακάτω.

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, το κερί σόγιας παράγεται από φυτικό υλικό και είναι απολύτως φυσικό και βιοδιασπώμενο. Αντίθετα, το κερί παραφίνης παράγεται από πετρελαϊκά προϊόντα και δεν είναι φυσικό, ενώ η διάσπασή του μπορεί να δημιουργήσει περιβαλλοντικά προβλήματα. Επιπλέον, τα κεριά σόγιας καίγονται αργότερα από τα κεριά παραφίνης, δημιουργώντας μια πιο οικονομική επιλογή.

Το κερί σόγιας, επίσης, έχει μικρότερη εκπομπή καπνού όταν καίγεται, κάνοντάς το ασφαλέστερο για την υγεία σας και τους γύρω από εσάς. Τελικά, το κερί σόγιας είναι ένα πολύ καλύτερη επιλογή για να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Είναι φυσικό, ασφαλές, οικονομικό και έχει λιγότερο συμβάλει στην ρύπανση του περιβάλλοντος σε σχέση με τα κεριά παραφίνης. Επομένως, επιλέγοντας κερί σόγιας, δημιουργείτε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας και βοηθάτε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Επιστροφή στο ιστολόγιο